Drs. N.P. Wildenborg, verzekeringsarts

BIG: 99042944001

 

Opleiding en ervaring

Mevrouw drs. N.P. Wildenborg (Nancy) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 2003 voltooide zij haar opleiding tot bedrijfsarts. Ook volgde zij de opleiding tot luchtvaartgeneeskundige, deed een MBA bedrijfskunde en volgde van 2014 tot 2016 de opleiding tot verzekeringsgeneeskundig specialist.

Van 1998 tot 2007 was zij als bedrijfsarts/accountmanager verbonden aan KLM Health Services Luchthaven Schiphol. Tevens verrichtte zij luchtvaartkeuringen. Als accountmanager was zij aanstuurder en verantwoordelijke van het accountteam: bedrijfsarts, verzuimadviseur, kerndeskundigen en assistent.

Sinds 2007 is zij werkzaam als zelfstandig bedrijfsarts voor zorginstellingen, taxi- en touringcarbedrijf, Nationale Nederlanden en het UWV (Ziektewet). En sinds 2016 is mevrouw Wildenborg tevens gevestigd als zelfstandig verzekeringsarts onder andere voor het UWV Amsterdam. Ook is zij medisch adviseur voor MOVIR.

 

Nevenactiviteiten

Mevrouw Wildenborg heeft meerdere publicaties op haar naam staan waaronder de bundel ‘De Spreekkamer’ met co-auteur Brenda Bolhaar.