Dr. M. van Beurden, gynaecoloog

BIG 69019961301 | Locatie: Amsterdam

Opleiding & ervaring

Dr. M. van Beurden (Marc) specialiseerde zich na zijn studie Geneeskunde tot gynaecoloog. Zijn opleiding volgde hij in het AMC in Amsterdam en het Spaarne ziekenhuis in Haarlem. Aansluitend deed hij een fellowship gyneacologische oncologie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Sinds 1997 is de heer Van Beurden als gynaecoloog werkzaam in dit ziekenhuis.

In 1998 ronde hij zijn promotieonderzoek af naar de verschillende aspecten van VIN (vorming van nieuw weefsel in de huid van de vulva). De heer van Beurden doet nog steeds onderzoek op dit gebied. Daarnaast houdt hij zich bezig met de gevolgen van de behandeling van borst- of eierstokkanker op de kwaliteit van leven.

Dokter Van Beurden is medeoprichter en vice president van de ECSVD (European College for the Study of Vulval Disease). Hij is tevens medeoprichter van de NVvVP (Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie) en lid van de visitatiecommissie van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie).

 

Aandachtsgebieden

  • oncologie
  • vulvapathologie

 

Gynaecologische expertise aanvragen

Neem contact op met de cliëntencoördinator (Stephanie) om uw vraagstelling te bespreken:  020-7737043 / expertises@dcklinieken.nl

Gynaecoloog M. van Beurden verricht de medische expertises vanuit Amsterdam.