Nascholingen

Nascholingen voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen

Regelmatig organiseren wij geaccrediteerde nascholingen voor bedrijfsartsen, verkeringsartsen en medisch adviseurs. De bijeenkomsten houden we in Amsterdam, Schiedam en Maastricht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

DC Expertise Centrum / DC VerzuimDiagnostiek ondersteunt bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs met medische expertises. Een team van ruim veertig medisch specialisten staat klaar voor een expertise op maat. Met zo’n groot team en zo veel soorten specialismen is een diversiteit aan kennis in huis. Samen met de medisch specialisten willen we inspiratie en verdieping bieden. Ook zijn we benieuwd naar uw ervaringen en oplossingen in het proces van verzuim en arbeidsongeschiktheid. U bent van harte welkom op onze nascholingen.

 

Agenda nascholingen 2021

 

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van onze nascholingen voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs? Meldt u dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van DC Expertise Centrum en DC VerzuimDiagnostiek: Aanmelden nieuwsbrief.

 

De nascholings-app

Aanmelden voor een gratis nascholing van DC Expertise Centrum / DC VerzuimDiagnostiek kan nu met één druk op de knop. Onze nieuwe nascholings-app biedt gemak, overzicht en is altijd bij de hand. Na registratie hebt u toegang tot alle nascholingen, de deelnemerslijst en allerlei handige tools.

De app is verkrijgbaar via de App Store of Google Play Store.

nascholingen verzekeringsartsen